За Вашата неповторима зимна почивка

къща за гости

“Баба Дора”

За Нас

Къща за гости Баба Дора е разположен в подножието на Пирин планина в китното градче Добринище.

Семейна къща „Баба Дора“ предлага всички удобства за отдих и разтоварване и е идеална за почивка през всички сезони. Насладете се на чара и непреходността на местните обичай, на топлото посрещане. Тук ще откриете тишина, спокойствие, уют и доверие.Ако сте гладни, поръчайте и „Баба Дора“ ще ви омае с най-вкусните гозби, с които сме израстнали в този семеен дом. Попитайте и Баба Дора ще ви нагости…Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi.В къщата за гости може да се разположите с двойни и тройни стаи.

Добринище и туризъм

Прочетете повече относно гр. Добринище и туризма в и около града.

Стаите бяха чисти и просторни, храната беше домашна и много много вкусна. Баба Дора беше изключително гостоприемна, мила и услужлива.

Благодаря ти бабо Доре, пак ще дойдем!

Кристина Иванова

Невероятните условия в къщата и сърдечното отношение на леля Дора ни позволиха да се насладим на почивката си в Добринище!!!

Жанет

“Добринище е страхотен курорт с приятни хора. Къща за гости Баба Дора ни помогна да прекараме страхотна ваканция! ”

Албена Димитрова

Цени

За летен сезон

24 лв. / вечер
Двойна стая

Двойната стая разполага с две лега, самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна и всичко необходимо за един приятен престой.

36 лв. / вечер
Тройна стащя

Стая разполага със санитарен възел, телевизор с кабелна и безплатен Wi-Fi. Всичко, което е необходимо за приятна почивк!

Галерия

thin

Новини

Заглавие

Bring vibrance to your site by setting color & transparency with our color overlays options. Simple, fast & stylish only with this, the easiest builder for WordPress!

Заглавие

Let’s not get technical! Create up-to-date designs without writing a single line of code. Build clean, minimalistic websites.

This is our clean & minimalistic office. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС !

Гр. Добринище, ул Даме Груев 14 | 0889 27 22 16 | 0885 614527 | topuzovi@gmail.com

+359 / 0 889 27 22 16

+359 / 0 885 614 527